Hyaluron Pen

Na je dertigste wordt je huid door veroudering minder elastisch, zon. roken en hormonen zijn hiervoor belangrijke oorzaken.

De natuurlijke hoeveelheid hyaluronzuur neemt af, waardoor de huid minder vocht en vet vasthoud.

Fillers met hyaluron  herstellen de het natuurlijke volume en vervagen rimpels.

Wij werken met 2 soorten hyaluronzuur.

Een kortwerkende, deze is voor 6 – 10 weken om te zien of dit is wat U wilt.

Een langwerkende, deze wordt pas na 5 tot 10 maanden door het lichaam afgebroken. 

De hyaluron pen is zonder naald ook wel genoemd het ” silent shot “. Door de luchtdruk in de pen wordt het hyaluron in het lichaam gedrukt waardoor het een geleidelijk resultaat geeft.

Welke rimpels kunnen behandeld worden met Fillers

Horizontale rimpels op het voorhoofd ontstaan door het herhaald aanspannen van de spieren in het voorhoofd die we gebruiken voor expressie van emoties zoals o.a. verbazing en goedkeuring.

De wangen bestrijken een relatief groot gebied in het gezicht en zijn daarmee bepalend voor het uiterlijk. Een afname van volume van de wangen draagt bij aan de vorming van een diepe traangoot (wallen) marionettelijnen, de neus-lippenplooi en een hangende kaaklijn.

Een volume herstellende behandeling met fillers kan de jeugdige contouren in het gezicht herstellen en trekt door het liftende effect lijntjes en plooien (zoals de neuslippenplooi en de marionettelijnen) weer glad.

De neus-lippenplooien lopen van de neusvleugels naar de mondhoeken en worden ook wel de nasolabiale lijnen genoemd. Met name door veelvuldig lachen worden ze dieper en dus meer zichtbaar. Soms zitten ze er al op jonge leeftijd, volumeverlies en zwaartekracht doen de rest.

De verticale lijnen op de bovenlip worden ook wel rokerslijntjes genoemd. Ook niet-rokers kunnen ze krijgen door het veelvuldig tuiten van de lippen. De lijntjes worden dieper naarmate je ouder wordt waardoor je gezicht er strenger uit kan zien dan je zou willen.

Een mooi gedefinieerde kaaklijn kan veel charisma en kracht uitstralen en is 1 van de belangrijkste contouren van het gezicht. Het herstellen van volume in enkele strategische regio’s, kan de kaaklijn nieuwe definitie geven wat resulteert in een strakkere kaaklijn. De resultaten zijn verbluffend.

In de loop der jaren verliezen onze lippen hun volume. Ze worden dunner en smaller waardoor ze hun vorm verliezen tot streepjes en er een strenge en harde uitstraling ontstaat. Met een filler krijg je jouw jeugdige volle lippen weer terug.

Door afhangende mondhoeken kan er een ongewenste ongelukkige of boze uitstraling ontstaan. Door middel van een behandeling met hyaluronzuurfillers kunnen we de mondhoeken liften en kunnen de lijnen die onder de mondhoeken ontstaan, de ‘marionette lijnen’ mooi verzacht worden. 

Je ontkomt er niet aan: de lijnen die je mondhoeken als het ware naar beneden trekken. Ze worden ook wel marionetlijnen genoemd en lopen van de mondhoeken naar de onderkaak/kin. Ze ontstaan ook als iemand in korte tijd veel is afgevallen.

De kin heeft centrale plek in het gezicht en is daarom erg belangrijk voor onze gezichtscontour. De vorm en het volume van de kin spelen een belangrijke rol in onze uitstraling en aantrekkingskracht. Een behandeling met fillers kan de kin extra volume of een betere vorm geven. De behandeling kan de vrouwelijke gezichtscontour verbeteren of de mannelijke kin sterker maken.

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houdt.

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN EEN FILLER BEHANDELING

Een filler behandeling herstelt het natuurlijke volume van de huid waardoor rimpels vervagen. Een behandeling duurt ongeveer 45-60 minuten dit is afhankelijk van welke zone’s van het gezicht worden behandeld.

Wij nemen de tijd voor U en leggen vooraf in detail uit hoe de behandeling zal gaan verlopen.

Voor de behandeling

Gelieve 24 uur voor de behandeling in acht te nemen:

Geen alcohol, caffeïne, thee en drugs gebruiken

Geen pijnstillende middelen zoals o.a. aspirine, naproxen of ibuprofen

Geen vitamine E of visolietabletten deze kunnen het bloed verdunnen en dus sneller blauwe plekken geven.

2 dagen van tevoren stoppen met bloedverdunners, dit natuurlijk in overleg met uw huisarts 

Zorg ervoor dat U voor de behandeling genoeg water heeft gedronken en ook iets heeft gegeten.  Na de behandeling mag u na 3 uur weer wat eten en drinken.

Na de behandeling en nazorg

Het behandelde gebied 2 dagen goed masseren ( 1 keer per dag 5 minuten ) niet vaker of langer. 

Liever niet koelen daar dit het hyaluron zuur verhard

De eerste 3 uur niet roken, eten of drinken.

3 uur na de behandeling veel water drinken,  Hyaluron heeft een goed waterbindend vermogen.

Na enkele uren kunt U weer gewoon wat make-up aanbrengen.

De eerste 3 dagen liever niet sporten dit alles om overmatig zweten te vermijden 

De eerste twee weken geen behandeling bij de schoonheidsspecialist of huidtherapeut.

Zeker de 1e week geen bezoek aan sauna, zonnebank of blootstellen aan zonlicht.

Geen behandeling mogelijk.

Indien er spraken is van:

 • Allergie tegen Hyaluron of Eiwit
 • Zwangerschap
 • Herpes
 • Huidinfectie
 • Koortslip
 • Vaccin 4 weken voor de behandeling
 • Wonden aan het te behandelende gebied
 • Antibiotica 2 weken voor de behandeling
 • Diabetes type 1,2 en 3
 • Hartaandoeningen
 • Permanente fillers
 • Onder de 18 jaar 

Argireline het alternatief voor Botox

Argireline Anti-Wrinkle Solution combineert twee actieve ingrediënten om een milde, niet-toxisch botox effect te bereiken. De werkzame stoffen remmen de samentrekking van spieren en vermindert zo de expressie rimpels. Argireline is het veilige alternatief voor botox voor diegenen die hun volledige gelaatsuitdrukking willen behouden.

Argireline Anti-Wrinkle Solution is effectief en vermindert rimpels en voorkomt nieuwe rimpelvorming. Argireline Antirimpel oplossing is effectief bij expressie lijnen op het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen, rondom de ogen en de “rokersmond” lijnen. 

Behandeling

 • Fronslijnen
 • Oogcontour
 • Liplijnen

Hyaluronnidase

Mocht de ingebrachte hoeveelheid aan Hyaluronzuur U uiteindelijk toch teveel zijn, kunnen wij het met Hyaluronidase weer verwijderen, ook als dit elders is gedaan. 

Hyaluronidase werkt als een depolymerisatiemiddel van glycosaminoglycanen. Het activeert direct op de eliminatie van waterretentie en op de vermindering van de adipositas. Het oefent een geherstructureerde werking uit op het bindweefsel en brengt de huid opnieuw in evenwicht dankzij een hydrolipodystrofie.

Aanbevolen voor
Hyaluron filler oplosser

Effect
Volumevermindering

Prijzen Hyaluron behandelingen.
Onze prijzen zijn incl. 21 % BTW
Argireline

Online een afspraak maken