Good Looks is dé nummer 1 in het bleken van tanden

Tanden bleken VIP-behandeling

Een stralende lach is pas mooi met witte tanden

Dat is wat iedereen weet én wil.

Sommige mensen hebben van nature witte tanden en anderen juist gele of grauwere tanden. Helaas kunnen ook witte tanden in de loop der jaren hun witheid verliezen. 

Dit kan worden veroorzaakt door koffie, rode wijn, roken, medicijnen of gekleurd voedsel.

Na een aantal jaren op de ouderwetse tandartsmethode gebleekt te hebben, is Good Looks Almere alweer jaren in het bezit van de nieuwste apparatuur op het gebied van tanden bleken. Met regelmaat vernieuwen wij onze apparatuur zodat wij u steeds met het beste materiaal kunnen behandelen.

Onze bleeklamp als ook ons bleekgel zijn FDA en CE goedgekeurd. Ons doel is om uw tanden zo wit mogelijk te maken. Zo wit mogelijk betekend dat uw tanden nooit witter kunnen worden dan wanneer u uw “grote mensen tanden” heeft gekregen. Dit betekend dat voor de meeste mensen een Gerard Joling wit niet haalbaar is.

Dit heeft weer met uw eigen tandbeen te maken. Uw tandbeen bepaald hoe wit uw tanden waren en weer kunnen worden. Helaas zijn er andere aanbieders die u alles beloven maar eerlijkheidshalve is dat niet waar.

Onze methode van tanden bleken is volledig veilig. Wij gebruiken geen strips of andere huis en tuin middeltjes die toch niet afdoende werken maar gel waar geen zuur in is verwerkt, waardoor uw tandglazuur niet wordt aangetast.

Hoe werkt het

Wij raden u aan eerst na de tandarts te gaan om zeker te zijn dat uw tanden, die gebleekt worden, geen gaten vertonen.
Kronen, facings etc kunnen niet gebleekt worden.

Mocht u facings geplaatst krijgen is het verstandig om eerst uw eigen tanden te bleken en dan pas de kleur van de facings te laten bepalen.

Allereerst word het tandvlees beschermd.
Uw tanden worden voorzien van de bleekgel (FDA en CE goedgekeurd) daarna wordt de bleeklamp boven uw tanden geplaatst.
Deze procedure herhalen wij enkele keren in ca 60 minuten. U zit ontspannen in de stoel en de bleeklamp doet de rest!

Na het bleken verzorgen wij uw tanden met een calcium-, vitamine preparaat. Dit alles bij elkaar duurt ruim een uur.
Het nieuwe bleken werkt bij iedereen, echter het aantal tinten dat uw tanden lichter kunnen worden is voornamelijk erfelijk bepaald. Uw tanden kunnen gemiddeld vier tot zestien tinten lichter worden.

In het algemeen volstaat een behandeling.
Een tweede behandeling wordt aanbevolen indien uw tanden extreem verkleurd zijn, door bijvoorbeeld het gebruik van antibiotica of door slechte mondhygiëne. Dit word u dan vtv vertelt.

Beter en sneller kan het niet. Na één behandeling van ruim een uur heeft u een stralend, schoon gebit.
Tanden bleken wordt u door Good Looks Almere voor een zeer scherpe prijs aangeboden, de hoogste kwaliteit voor een lage prijs. Kijk en vergelijkt u gerust. Wij werken niet met keuze pakketten waardoor u altijd een VIP behandeling kan verwachten.

 

Online een afspraak maken