The young female face. Antiaging and thread lifting concept. Collage

Ultherapie

Face of bodylift zonder operatie, nu ook voor buik, heupen, benen, billen en armen.

Face of bodylift zonder operatie: Ultherapie

Ultherapie is een niet invasieve ultrageluid behandeling. In de medische wereld wordt ultrasone energie al ruim 50 jaar veilig en effectief toegepast. Deze methode wordt in ziekenhuizen ook gebruikt voor o.a. echo- en duplexonderzoek en niersteenvergruizers.

Huidveroudering/ verslapping, vooral de hals verraadt meedogenloos onze leeftijd. Nog niet zo lang geleden was voor een jonger, strakker gezicht, hals of decolleté alleen een operatie de oplossing. Een veel voorkomend probleem is de verslapte huid van bovenarmen, billen, buik en binnenkant van dijen. Dit alles is nu verleden tijd. 

Deze in Nederland, aan bekendheid toenemende behandeling heeft veel voordelen. 

Ultherapie is een face of body lift zonder snijden of plastische chirurgie.


Wel of niet geschikt

Tijdens een intakegesprek beoordeeld de behandelaar of uw huid geschikt is voor een behandeling. Daarbij worden ook uw gezondheidstoestand, eventuele contra indicaties en de kosten van de behandeling besproken. Een intakegesprek is altijd gratis en verplicht u tot niets.

Hoe werkt Ultherapie

Ultherapie stimuleert de aanmaak van nieuw collageen door middel van ultrageluid.

Tijdens de behandeling wordt een applicator op de te behandelende huid geplaatst waarna een beeld op een scherm inzicht geeft in de opbouw van de huid. De behandelaar kan nu op de exacte diepte en op de juiste plaats gefocuste energie afgeven. Hierdoor zal de aanmaak van nieuw collageen worden gestimuleerd. Meteen na de behandeling word het liftende proces in werking gezet. Deze behandeling werkt zes maanden door en is daardoor ook niet meteen zichtbaar. Het resultaat is dat uw huid geleidelijk verstrakt en zo gelift word. 

Het uiteindelijke resultaat wordt na 6 maanden bereikt.

Langdurig wetenschappelijk onderzoek in Amerika heeft aangetoond dat bij een ieder een duidelijk zichtbare lift te zien was. Zowel het gezicht, hals, decolleté en de behandelde delen van het lichaam waren significant verstevigd en gelift.

Ultherapie is pijnloos

Iedereen ervaart pijn anders. Over het algemeen wordt een tijdelijke zachte prikkeling of lichte warmte ervaren. Heel af en toe ervaart men een prik. Onze klanten beschrijven de Ulthera behandeling als aangenaam warm en licht tintelend. Bij de kaaklijn en rond de ogen kan het iets gevoelig zijn. 

Mocht u van huis uit een gevoelig mens zijn raden wij u aan om een half uur voor de behandeling twee paracethamol in te nemen.

Na de ultherapie behandeling

Na de behandeling kunt u direct verder met uw dagelijkse bezigheden. In het uiterste geval zou uw huid enige roodheid of een lichte zwelling kunnen vertonen. Gebruikt u bloedverdunners dan kunnen er tijdelijke blauwe plekken verschijnen die snel weer zullen verdwijnen. Bij een behandeling van de armen of benen zou u ca een à twee dagen een beurs gevoel kunnen hebben. Bij een behandeling aan buik, billen of rug zult u daar geen hinder van hebben.

Na de behandeling, en de weken erna, is het belangrijk om voldoende te drinken, het liefst 1,5 tot 2 liter per dag. Dit is erg belangrijk en mag niet vergeten worden. De behandelde gebieden willen nu nieuw collageen aanmaken en daarvoor is voldoende drinken écht een noodzaak. 

Hoeveel Ultheraphie behandelingen zijn er nodig

In de regel volstaat slechts één behandeling voor een langaanhoudend resultaat.

Afhankelijk van de conditie van de huid en leefstijl, zoals onbeschermde blootstelling aan zon, onvoldoende drinken of slaapgedrag kan na 6 maanden een vervolgbehandeling nodig zijn. Mocht dit het geval zijn hanteren wij hiervoor andere prijzen.

Samenvattend

Ultherapie is een face en body lift zonder operatie of plastische chirurgie. Voor een halslift zonder snijden, een wenkbrauwlift, voorhoofdslift of kaaklijnversteviging hoeft u niet meer naar de plastisch chirurg. Als enige in Flevoland kunnen wij ook de binnenkant van de armen en bovenbenen, buik, rug en de billen behandelen. Bij de behandeling van het lichaam neemt ook het volumen (vet) af. Dit is meetbaar in centimeters. Ook voor deze behandeling hanteren wij Good Looks Almere prijzen, goede en eerlijke prijzen dus. 

 Een uitleg over de behandeling door dokter OZ

Online een afspraak maken