Wat is Carbon Laser Peeling

Carbon Laser peeling is een proces die lasertechnologie en medische actieve kool poeder (carbon) combineert. Er wordt een laag carbonmengsel, welke verijkt is met vitaminen en mineralen, op de huid aangebracht.

Na een inwerktijd van ca 10 minuten, wordt het carbonmengsel door middel van de ND-YAG laser met een speciale filter weer verwijderd. Uiteraard is dit volledig pijnloos.

Waarom Carbon Laser Peeling

Door combinatie van de ND-YAG laser en de medische koolstof is dit een uitstekend zuiveringsproces voor diepe reiniging. Carbon laser peeling is effectief in het beheersen van de talg afscheiding, anti-ontsteking, bij verkleuring van de huid zoals gezicht, oksels en schaamstreek, ouderdomsvlekken en verkleining van de poriën.

De carbon laser peeling is ook een effectieve methode voor verjonging en anti-aging. Door de absorptie van het laserlicht welke door de huidlaag en het dermalcollageen niveau dringt, wordt de huidtextuur gestimuleerd waardoor de huid verstevigd. Tevens heeft deze behandeling een positieve uitwerking op een eventuele ongelijkmatige teint, grove poriën,fijne littekens en gepigmenteerde.

Acne

 CLP is zeer geschikt bij de (actieve) acne huid.

De combinatie van het carbonmengsel, het speciale filter en het laserlicht, worden de ingesloten bacterien welke acne veroorzaken, uitgedroogd. Indien er littekens door acne zijn ontstaan, zal men hier ook een verbetering verkrijgen.

Voor we is CLP geschikt

CLP is geschikt voor ieder type huid en huidskleur, van de jonge tot zeer rijpe huid.

Voor de huid welke extra aandacht behoeft, wordt aangeraden de behandeling in kuurverband te doen. Hierbij moet men denken aan 4-6 behandelingen, elke 2 tot uiterlijk 4 weken.

Voor de (actieve) acne huid wordt aangeraden, de behandeling in kuurverband te doen, elke 2 a 3 weken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van de acne.

Kortom, een algehele verbetering voor de huid. 

Online een afspraak maken