Cryolipolyse / Coolsculping

Vet verliezen door bevriezing. Snel, veilig en effectief van Uw vet af door pijnloos bevriezen van vetcellen

Wat is Cryolipolyse / Coolsculpting

Cryolipolyse is vet verliezen door bevriezen. Het is ontwikkeld door dermatologen van de Harvard Medical School. Dermatologen hebben ontdekt dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Hierdoor is het mogelijk om alleen de vetcellen te behandelen zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen.

U stoort zich mateloos aan hardnekkige vetophopingen in het lichaam die maar niet weg willen? Wie kent ze niet die zadeltassen of lovehandles om maar iets te noemen.
In slechts één behandeling wordt een reductie van 20 tot 22% van het onderhuidse vetweefsel bereikt en uiteindelijk afgevoerd.

Cryolipolyse is een veilige en makkelijke manier om overtollig plaatselijk vet te verwijderen. Het enige dat u zelf moet doen is ca. twee liter water en/of thee per dag drinken.

 

Voor wie is Cryolipolyse / Coolsculpting geschikt

Voor personen met een BMI onder de 30 is Cryolipolyse de ideale oplossing. Op sommige plaatsen zijn en blijven vetophopingen zitten die maar niet weg willen, ook al eet u gezond en beweegt u voldoende. Met Cryolipolyse behoort dit tot verleden tijd.

Een cryolipolyse behandeling is niet alleen een uitkomst voor dames, maar zeker ook voor heren. Sommige heren hebben last van borstvorming (gynaecomastie). Dit kan het dagelijkse leven behoorlijk beïnvloeden. Kleding die ruimer gedragen moet worden of niet naar het zwembad, sportschool of de sauna durven is erg lastig. Met sporten of minder eten zal het vet in de borsten (mannen) helaas niet afnemen. 

Hoe werkt Cryolipolyse / Coolsculpting

De behandelkop wordt doelgericht op uw probleemgebied geplaatst. In onze behandelkoppen/Handles zitten niet alleen twee koelplaten maar zijn ook collageen lampen in verwerkt. Deze collageen lampen bevorderen tijdens de behandeling de aanmaak van nieuw collageen. 

Deze behandelkop verwarmd de vetcellen kort tot 39,5°C om ze dan snel tot -10 C te koelen. Tijdens de behandeling voelt u de kou amper of helemaal niet. Gezien wij met de nieuwste Cryolipolyse machine werken is het niet nodig om u na de behandeling te masseren. De massage vindt al tijdens de behandeling plaats. Door deze behandeling wordt in slechts één behandeling 20 tot 22% reductie van het onderhuidse vetweefsel bereikt en uiteindelijk verwijdert. Klinische onderzoeken bewijzen dat de behandeling met Cryolipolyse effectief, pijnloos én veilig is en daarom ook zonder verdoving plaats kan vinden. 
Bovendien is er geen herstelperiode, waardoor u meteen na de behandeling de draad weer kan oppakken. 

Direct na de behandeling voelt uw huid koud aan. Ook zou het kunnen dat er sprake is van roodheid of een beetje blauw zien. Dit is met ca een uur weer verdwenen. Afhankelijk van de hoeveelheid vetcellen kan men genoeg hebben aan één tot vier behandelingen. Over het algemeen zijn drie behandelingen aan te bevelen voor een goed resultaat. 

De te behandelen gebieden:

  • Taille
  • Heupen
  • Bovenarmen
  • B-H randjes
  • Buik
  • Maag
  • Billen
  • Dijen
  • Binnekant knieën
  • Borsten bij de heren

De resultaten

Na de eerste behandeling duurt het enkele weken voor u het eerste resultaat kunt zien. Let wel, een behandeling werkt zes maanden door. 

Het proces van het lichaam om op natuurlijke wijze de losgemaakte vetcellen af te voeren heeft tijd nodig. Het niet al te snelle afvoeren van de losgemaakte vetcellen heeft als voordeel dat uw huid de benodigde tijd krijgt om weer zijn oude vorm aan te nemen. Door deze behandeling gaat uw huid niet verslappen. 

Als eerste zult U merken dat Uw kleding ruimer gaat zitten. De verwijdering van vetcellen door bevriezing is blijvend. Vetcellen die immers verwijderd zijn, komen niet terug.Onze nieuwste Cryolipolyse / Coolsculpting machine kan met vier handles tegelijk werken. Dit betekent dat voor een behandeling van meerdere zones , indien gelijktijdige plaatsing mogelijk is, minder tijd voor nodig zal zijn. 

Voor dat de behandelkoppen op uw te behandelende zones worden geplaatst zal de behandelaar uw vet opmeten. Deze, Uw persoonlijke, gegevens worden dan in de machine geprogrammeerd. 

Zo wordt de behandeling op uw lichaam afgestemd. Exacter kan het niet.

Contra indicaties

Kanker, Lever en/of nier-aandoening, diabetes, acute ontsteking, recentelijke operatie op de te behandelende gebieden, immuunziektes (AIDS, HIV), menstruatie op de dag van behandeling, besmettelijke ziekten en huidziekten, trombose, koorts, zwangerschap/borstvoeding, zware hartklachten, personen in bezit van pacemaker en epilepsie.

Dit wil niet zeggen dat de behandeling voor u niet in aanmerking komt. Wij adviseren om uw arts hierover te raadplegen want in de meeste gevallen mag het alsnog.

Online een afspraak maken