Wat doet RF-Lifting voor uw huid

Radiofrequentie pakt de hieronder vermelde huidproblemen stevig aan
:Verslapping, van o.a. de kaaklijn, wangen, hals en decolleté
:Grove poriën
:Rimpels en fijne lijntjes
:Onderkin, mooiere contouren

Als de conditie van uw huid achteruit is gegaan of u niet wil wachten tot rimpels de kop opsteken dan is RF-lifting een uitkomst. Het resultaat is een elastische, verjongde en frisse huid.

Hoe werkt RF-Lifting

Door de zeer hoge, veilige radiofrequentie dringt de pulse van de RF laser dieper in de dermis (huid).
Het voordeel van RF is dat de huid diep van binnen verwarmd wordt. Deze techniek bevordert het samentrekken van het bindweefsel van de opperhuid.

De buitenkant van de huid blijft vrij koel. Een samenspel van warmte en koelte die de aanmaak van het collageen stimuleert. Dit is belangrijk voor de herstructurering en de veerkracht in de huid.

Fijne rimpels verdwijnen en diepe rimpels worden gladder. Uw huid wordt strakker en poriën worden kleiner. 

Hoeveel behandelingen

Wij raden 4 á 6 behandelingen aan, om de 2 weken. Na iedere behandeling heeft de huid 28 dagen nodig om de behandeling tot zijn volle recht te laten komen. 

Om de huid in goede conditie te houden worden 1 á 2 behandelingen om de 3 maanden aanbevolen. 
De RF behandeling zet het verouderingsproces van uw huid om in enkele jaren terug

Voor de behandeling

na 30 dagen

Na 3 behandelingen na 8 weken

Hoe werkt radiofrequentie

Radiofrequentie wordt tegelijkertijd afgeleverd in de oppervlakkige en diepe lagen van het huidoppervlak. Deze behandeling pakt de oorzaak van het probleem aan en niet enkel de symptomen! Collageen wordt verwarmd en gestimuleerd waardoor het samentrekt (krimpt) en zorgt voor een onmiddellijk effect. De warmte stimuleert tevens de aanmaak van nieuw collageen, waardoor de huid na een volledige reeks behandelingen zichtbaar verstrakt en er jonger uitziet.

Voor wie is de Radiofrequentie bestemd

Voor dames en heren vanaf 16 jaar en ongeacht de huidskleur. Als u de tekenen van veroudering wilt tegengaan en een huid wenst die er gladder en frisser uitziet en strakker aanvoelt, dan is deze behandeling beslist voor u.

Tijdens Radiofrequentie behandeling voelt u een zachte warmte. De behandelingen worden als veilig, aangenaam en effectief ervaren.

Online een afspraak maken