Good Looks Almere werkt met de nieuwste Diar Medical Laser

Echt 100% pijnloos ontharen! 

Als eerste in Almere/Flevoland werkt Good Looks Almere met de allernieuwste innovatie op het gebied van definitief/duurzaam ontharen: de Diar Medical Laser! Dankzij de nieuwste ontwikkelingen werkt deze machine 100% pijnloos en wordt de behandeling door onze klanten als aangenaam ervaren. Bovendien is deze laser geschikt voor elk huidtype en haarkleur, voor zowel mannen als vrouwen.

De Diar Medical Laser voldoet aan de zeer strenge Amerikaanse FDA-veiligheidseisen en heeft ook het CE-keurmerk. 

IMG_3602

De opvolger van IPL is SHR, pijnloos en zeer effectief definitief/duurzaam ontharen.

Lasers en Beauty salon Good Looks Almere werkt al enkele jaren succesvol met de opvolger van de IPL-laser: de nieuwste SHR-laser, terwijl de meeste andere salons nog steeds met de inmiddels verouderde IPL- laser ontharen.
Onze SHR laser werkt pijnloos en geeft een veel sneller resultaat dan de verouderde IPL-laser. 

Behalve dat de innovatieve SHR laser pijnloos werkt heeft deze ten opzichte van de oude IPL-laser bovendien het voordeel dat u na de behandeling direct de zon, sauna , zonnebank of het zwembad in mag. Dit betekent dat u ook in de zomer, dus het hele jaar door behandelt kan worden.

Hoe werkt de Diar Medical Laser

De Diar Medical Laser maakt gebruik van de SHR technologie. SHR betekent Super Hair Removal. Dit nieuwe type laser maakt gebruik van minder energie en een gerichtere energieoverdracht, waardoor de eiwitten die zich in het haar bevinden, doeltreffend worden verwarmd. Door met minder hitte te ontharen is verbranden niet meer mogelijk.

Bij verhitting boven de 42 graden verliezen de eiwitten hun vitale eigenschappen. Hierdoor sterven de stamcellen af. Het gevolg hiervan is dat er in het getroffen haarzakje, nooit meer een haar zal kunnen groeien. De Diar Medical Laser zal de huid tot 45 graden verwarmen. Dit geschiedt door circa 10 keer per seconde een kleine dosis energie op de huid te flitsen. Doordat de huid dit vasthoudt, warmt het haarzakje langzaam op. Al na enkele seconden wordt de streeftemperatuur van 45 graden behaald. 

Omdat de Diar Medical Laser wel frequent, doch weinig energie per keer op het haartje afschiet, blijft de rest van de huid koel. Hierdoor doet de behandeling geen pijn. De behandelingen zijn geschikt voor elk huid en haartype. Ook een zongebruinde huid kan behandeld worden, ook kunt u direct na de behandeling in de zon, onder de zonnebank of na de sauna.

De Diar Medical Laser functioneert middels het unieke In-Motion™ Systeem. Dit betekent dat de laser onafgebroken energie kan flitsen.
Het pluspunt van het In-Motion™ Systeem is dat de behandelkop vloeiend over de huid bewogen kan worden en hierdoor elke vierkante centimeter van de huid behandeld wordt. 

Definitief / Duurzaam ontharen

Ieder mens heeft haarzakjes met daarin haren die actief groeien. Dit zijn de haren die u ziet. Daarnaast zijn er slapende haarzakjes, die nog geen haren produceren en dus niet zichtbar zijn. Genetisch aanleg en afkomst bepalen de hoeveelheid aan actieve en slapende haarzakjes. Mensen uit Noord Africa zullen meer behandelingen dan mensen uit Aziatische landen nodig hebben. Dit heeft te maken dat bij de een twee tot vier haren uit een porie groeien en bij de ander maar een. Ieder haar heeft namelijk zijn eigen haarzakje.

Van de buitenkant kan men helaas niet zien hoeveel haarzakjes u heeft. Dit is de reden waarom er uit wordt gegaan van een gemiddelde van 10 behandelingen.
Sommige mensen hebben minder dan 10 behandelingen nodig, anderen meer.

Onder definitief /duurzaam ontharen wordt verstaan, dat de actieve haarzakjes worden vernietigd. Een vernietigd haarzakje is dood en kan daardoor geen haar meer produceren. Meestal kan worden uitgegaan van een haarreductie van 90-95%, er zijn mensen die 100% ontharen. Ook dit verschilt per persoon. 

Wanneer u uitbehandeld bent kan u voor jaren of voor altijd van het ongewenste haar af zijn.
Door invloed van hormonen van buiten af zoals de pil, een sterkere pil, spiraaltje, medicijnen, anabolen, zwangerschap, overgang kunnen de slapende haarzakjes gestimuleerd worden om nieuw haar te produceren. Deze nieuwe haartjes zijn sluimer haartjes. Mochten, na verloop van tijd sluimer haartjes zichtbaar worden adviseren wij u om niet te lang te wachten om dit te laten behandelen.
Tevens kunnen uw eigen hormonen van binnenuit, dit merkt men niet, ook voor een nieuwe haargroei zorgen. Dit hoeft niet bij iedereen te gebeuren, maar het kan wel.

Good Looks Almere raad u daarom ook aan wanneer u uitbehandeld bent, een onderhoudsbehandeling te ondergaan van 2-3 keer per jaar. Uiteraard indien nodig. 

Nooit meer epileren, harsen of scheren, Kies dan voor definitief/duurzaam ontharen

Als u schoon genoeg heeft van steeds maar opnieuw epileren, harsen waxen of scheren dan is definitief/duurzaam ontharen dè oplossing. Geen terugkerende stoppels, bultjes of geïrriteerde huid meer, maar een heerlijke zachte, gladde en vooral mooie huid. Niet ieder mens kan 100% ontharen, helaas. Wel kan minimaal 85% met gemak gehaald worden. Bij de een is het behaalde resultaat voor altijd en bij de ander zou na een aantal jaren, heel zelden na maanden een onderhoudsbehandeling nodig kunnen zijn. Bij 4% van de mensheid is ontharen niet mogelijk. Of u bij deze 4% hoort is pas na twee á drie behandelingen wat van te zeggen/zien.

Onze Laserspecialiste legt u graag en vrijblijvend uit hoe definitief/duurzaam ontharen in zijn werk gaat. Neemt u gerust contact op.

Waarom wij zo goedkoop kunnen behandelen

Onze Laserspecialistes doen namelijk alles zelf. 

Wij hebben geen balie assistente, geen koffiedame, beheren zelf onze website, voeren geen dure reclamecampagnes en hebben geen extra kosten voor ons mooie pand. 

Regelmatig belt of mailt RTL4, RTL5 en SBS6 met de vraag om bij hun een uitzending bij te wonen. Dit doen zij niet gratis dit kost heel veel geld, duizenden euros voor een uitzending van 30 seconden. Wél waren wij te zien in Tattoo Stories op RTL 5. Deze opnames en uitzendingen waren geheel gratis omdat zij ons vakkundig advies nodig hadden. 

Wij besparen op deze hoge bedragen zo kunnen wij de prijzen zeer scherp houden zodat en ieder zich een dergelijke behandeling kan veroorloven. In plaats van telkens opnieuw te scheren, te harsen, te epileren of te waxen kunt u ook kiezen voor definitief/duurzaam ontharen. 

Wij beloven geen dingen die wij niet waar kunnen maken en zullen daarom ook niet beweren dat u met 6 behandelingen van uw haar bent verlost. Dit zou eventueel kunnen als u Aziatisch bent en anders nooit. Uiteraard zijn er bedrijven die dit beweren, helaas.

Online een afspraak maken